Open

Accessoires

Accessoires voor uw bedrijfswagen

Carteam Autobedrijf van den Berg

Sidebars

Een set sidebars is de ideale investering om uw bedrijfswagen te beschermen tegen schade. Denk aan het contact maken met stoepranden, paaltjes of andere auto’s. Sidebars worden gemonteerd aan het onderstel van de bedrijfswagen, vangen hierdoor de grootste klap op en voorkomen daarmee schade aan de zijkant van de auto.

Vraag een offerte aan

Lichtmetalen velgen

Carteam Autobedrijf van den Berg is dé specialist in lichtmetalen velgen voor jouw bedrijfswagen. Met een ruime keuze aan velgen ben je bij ons aan het juiste adres. Geef je bedrijfswagen een vernieuwde uitstraling met lichtmetalen velgen, die wij voor je vinden volgens jouw wensen.

De voordelen van lichtmetalen velgen ten opzichte van wieldoppen:

  • Het verlengen van de levensduur van de banden en remmen
  • Kleinere kans op corrosie
  • Luxe uitstraling

​​​​​​​Vraag een offerte aan

Carteam Autobedrijf van den Berg
Carteam Autobedrijf van den Berg

Zonnekleppen

Voorkom verblinding tijdens op de weg. Zonnekleppen zorgen voor comfortabel rijden bij een laagstaande zon. Erg functioneel dus! De zonnekleppen kunnen gemonteerd worden op bijna alle merken bedrijfswagens.

Vraag een offerte aan

Imperialen

Een imperiaal biedt extra opbergruimte op het dak van de bedrijfswagen. Het is de uitkomst voor het vervoeren van lange goederen of ladders. Door het lage eigengewicht van de imperiaal is het vervoeren van zware belading mogelijk. Tevens heeft de imperiaal die wij monteren een lange levensduur door de hoogwaardige corrosiebestendige materialen.

De voordelen op een rijtje:

  • Vermindering van ritten door extra laadvermogen
  • Tijdsbesparing
  • Hoog laadvermogen
  • Veilig

Vraag een offerte aan

Carteam Autobedrijf van den Berg
Carteam Autobedrijf van den Berg

Laadvloeren

Ben je op zoek naar een houten laadvloer of wandbekleding voor je bestelwagen? Dan ben je bij Carteam Autobedrijf van den Berg aan het juiste adres. Wij bieden een maatwerk laadruimtebekleding en laadvloer voor jouw bedrijfswagen. Daarmee houd je jouw bedrijfswagen als nieuw!

Vraag een offerte aan

LED Flitsers en flitsbalken

De LED flitsbalk noemen we ook wel de LED zwaailampbalk. Autobedrijf van den Berg in Barneveld en Wekerom monteert ze in veel soorten en maten. Door de uitstekende signalering van deze moderne flitsers worden weggebruikers vroegtijdig gealarmeerd bij bijzondere situaties.

Vraag een offerte aan

Carteam Autobedrijf van den Berg
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf van den Berg?

Bij Carteam Autobedrijf van den Berg staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf van den Berg is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN