Open

Ruitschadeherstel

Carteam Autobedrijf van den Berg: VOOR RUITSCHADE HERSTEL

Carteam Autobedrijf van den Berg

HERSTEL AUTORUITEN: REPAREREN OF VERVANGEN?

Autobedrijf van den Berg herstelt snel, deskundig en vertrouwd. U heeft een ster of scheurtje in uw voorruit? Dit leidt snel tot een onherstelbare breuk. Zeker bij schommelende temperaturen.

Voorkom erger en onderneem meteen actie. Zodra u een sterretje in uw autoruit ziet. Plak direct een beschermsticker aan de buitenzijde op de beschadiging en bel ons voor een afspraak.

CONTACT

VERZEKERDE REPARATIE

Sterren of scheurtjes zijn vaak gemakkelijk te repareren en met onze hars-injectiemethode vrijwel onzichtbaar. Als u bent verzekerd voor ruitschade komt u in aanmerking voor een gratis autoruitreparatie. Vaak bent u met een uitgebreide WA-polis (WA-Extra, WA-Minicasco, WA-Plus of All Risk) verzekerd voor autoruitschade.

CONTACT

Carteam Autobedrijf van den Berg
Carteam Autobedrijf van den Berg

AUTORUIT VERVANGEN

Als de voorruit vervangen moet worden, controleren wij vooraf het eigen risico en handelen vervolgens alles rechtstreeks af met de verzekeraar. Bij ons betaalt men het laagste eigen risico, dat volgens de polisvoorwaarden zelf vergoed dient te worden.

CONTACT

MAXIMAAL VOORDEEL, OOK BIJ ALLEEN WA VERZEKERING

Wanneer u slechts WA bent verzekerd met uw auto, komt u niet in aanmerking voor een gratis reparatie van uw autoruit. Dan verzorgt Autobedrijf van den Berg op deskundige en snelle wijze de ruit tegen aantrekkelijke condities.

Dus ook als men niet voor ruitschade verzekerd is, gelden scherpe tarieven. Mocht u nu of in de toekomst ruitschade aan uw auto hebben, wij staan voor u klaar!

CONTACT

Carteam Autobedrijf van den Berg
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf van den Berg?

Bij Carteam Autobedrijf van den Berg staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf van den Berg is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN